skönhets tips!

2009-09-13 @ 00:21:09
tänkte komma med lite beauty tips för ni som inte vet eller helt enkelt inte bryr er, you should! ;

peela huden/ansiktet minst en gång i veckan då kommer du uppleva din hud som fräshare, mjukare och framförallt att den ser yngre ut bara för att man är ung betyder inte det att man inte ska använda rynkkrämer man ska faktiskt börja vid ungefär 19, 18 år för att förebygga att rynkor och fina linjer uppstår.




sick sacka med mascara borsten när du använder den på fransarna då får man mer volym och fylligare fransar speciellt bra om man ska ut!


skrubba läpparna med en tandborste så blir dom super mjuka och som nya igen! läppstift,läppglans osv sitter dessutom mycket snyggare med ett par mjuka fina läppar annars är det lätt att det fastnar på den torra huden inte lika snyggt mina vänner.




om ni inte vill vara blekfisar på vintern så kan man ju självklart använda bus men ännu bättre är väl dom här bodylotion med lite brun utan sol i och som också skimmrar? skit snyggt man blir inte fläckig eftersom det inte är så mycket bus i och sen får man en vacker skimmrig hud lovely! jag har acos summer glow eller något liknande tror dove och nivea har liknande.



där har ni lite tips på hur man blir lite vackrare på några minuter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback